Veitransport

Vi tilbyr daglige avganger til og fra hoveddestinasjonene i hele Norge. Bergen Transport Sentral AS dekker Møre & Romsdal, Trøndelag, Vestland, Rogland, Agder, Vestfold & Telemark, Viken og Innlandet, øvrige destinasjoner ordner vi på forespørsel.

Express

Når det virkelig haster, sørger vi for at varene kommer raskt og effektivt frem, vi sender biler på forespørsel i hele Europa.

Stykkgods

Ser du etter en transportør som kan kjøre varen fra A til B, med minimal omlasting og unødig håndtering?Vi har terminaler for omlasting i alle storbyer i Norge.
Vi har rutenett som dekker hele Norge. Vi frakter ditt stykkgods der du måtte ønske på en rimelig og effektiv måte.

Partilast / Samlast

Vi sender parti og samlast til hele Norge. Vi har terminaler for omlasting i alle storbyer i Norge.

Vi transporterer stykkgods, partigods, ADR-gods og spesialgods. Våre befrakteres erfaring i tillegg til våre samarbeidspartneres lokalkunnskap gjør at vi kan levere et godt produkt til våre kunder.

Utland

Bergen Transport Sentral hjelper deg med transport til enhver europeisk destinasjon. Gjennom våre gode partnerskap har vi opprettet europeiske basesteder i Sverige, Danmark, Tyskland og Nederland.
Bergen Transport Sentral har flere ukentlige avganger til hvert basested, noe som sikrer forutsigbar og kostnadseffektiv logistikk.
Korte ledetider og faste avganger gjør at veitransport ofte er et godt alternativ til flytransport. Vi tar også med flygods gjennom flere ukentlige avganger fra Norge og direkte til de største europeiske flyplassene for å optimalisere leveringstid. I samtlige europeiske land har vi svært solide løsninger innenfor ekspressforsendelser, farlig gods og spesialtransport.

Lokaltransport Vestland

Vi disponerer over 90 biler lokalt for å dekke alle de behov som du måtte ha.

Vår bilpark består av

Våre tjenester

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.